IMG_8732 (1)

Hej hej!

Hann inte kika in här igår då det var fullt upp här hemma, mormor och morfar kom igår hem från Polen och lyckan var total!

Skatterna  och T åkte redan klockan 7 på morgonen för att hämta dom på flygplatsen och sedan kom dom över på middag.

Vi satt länge och pratade om min fina mormor som är i Polen och uppdaterade oss i allt annat som hänt.

Idag är skatterna hemma hos mormor och morfar och vi är barnfria i några timmar. Jag har duschat, sminkat mig och även hunnit att locka lite håret, tänk vad mycket man hinner när man är själv hemma 😉

Nu ska jag hoppa ur badrocken och ta på mig något finare, strax kommer våra vänner för att hämta upp oss och vi ska spendera tid hos dom,  skönt med lite vuxentid efter 5 veckor 😉 Älskar att vara med barnen mest av allt men ibland behöver man faktiskt lite vuxentid också 😉

Ha en fin tisdag!

Kram/E