Hej söta!

Just nu befinner vi oss i Sopot och njuter av vår sköna semester. Sopot är helt amazing,  jag förstår inte hur vi har kunnat missa denna fina stad 😉

Detta stället är ju bara sååå härligt! Hade ju hört mycket gott om Sopot innan så förväntningarna var ganska höga men det är verkligen en riktigt riktigt fin och mysig stad!  Och jag måste bara hylla den – varje dag som går är verkligen underbar 🙂

Hit kommer vi fler gånger, (det tar knappt en timme med flyg) för att både jag, T och skatterna är helt förälskade i denna underbara stad just nu! Denna gången tog vi bilen och åkte över med färjan, men nästa gång flyger vi över någon weekend! Vi har haft tur med vädret för att det är över 30 grader varmt och vi har till och med badat i havet idag. Vi bor på Grand Hotel, som är absolut det finaste hotellet här i Sopot, alla är så trevliga och vi har en jättestor terass som har utsikt direkt mot havet. Vi njuter verkligen! 🙂

IMG_8434

IMG_8446

IMG_8409

IMG_8614

IMG_8620

Lilla skatten tittar mot havet, utsikten från vår fina terass 🙂

IMG_8647

T tog bild på mig uppe på vår enorma terass 🙂 Finaste havet ligger precis intill Grand hotel.

IMG_8613

IMG_8770

Piratskeppet, som vi var med på idag, kan man se direkt från hotellet.

IMG_8662

IMG_8663

Skatterna badade i varma havet 🙂

Idag har vi badat-solat, ätit mumsiga skaldjur på Molo och shoppat på Monte Cassino Street 🙂

I morgon tänkte vi åka ner till Gdansk för att strotsa runt och äta något gott!

God natt raringar och hörs kanske i morgon igen 🙂

/E