Familjeliv,  Mat

Middag

Hej i stugorna!

Fredag idag!!  Nu har jag varit ledig så pass länge att jag börjar tappa kollen på vilken dag det är. Det känns helt ok. Så ska det vara när man är ledig. Att tappa räkningen på dagarna säger bara att man kopplar av fullständigt. T har varit så duktig och lagat middag varje dag när vi har varit lediga tillsammans, det har varit så skönt. Han är jätteduktig på att laga mat och gillar det, jag brukar vanligtvis alltid stå vid spisen på vardagar så det är så skönt att slippa göra det när vi är lediga. 🙂

Idag fixade han en jätte god pasta med skaldjur, så gott!

 

 

 

Nu har barnen kompisar på besök och leker fint. Jag ska iväg en liten stund och kika lite på rean i stan.

Hej så länge!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *