Familjeliv,  Inredning,  Inspiration

Alla hjärtans dag!

Hej söta!

Hur har din dag varit? Firar du denna dagen på något vis eller är det en vanlig dag?

Det har blivit några extra kramar, många fina sms/meddelanden och extra stor tacksamhet och glädje över min kära familj och mina fina vänner.

Idag på Valentin så firas alla hemma hos oss, skatterna fick små kärlekspåsar med lite saker som de önskat sig.

Uppskattades sååå av mina två små älsklingar (de älskar när mami gör sådan här påsar och jag har smusslat med dom hela veckan.

Jag hade även skrivit två kort med massa kärlek från deras pappa och mig och om hur mycket vi älskar dom och hur betydelsefulla och unika dom är. Jag älskar båda till månen och tillbaka och de kommer alltid i livet vara de jag älskar mest på jorden.

T fick snygga Calvin Klein underkläder, bästa enligt mig!

Blommor av min fina T och tavla som ni skymtar i bakgrunden, denna har jag kikat på länge och tycker att den är så himla snygg med coola Kate Moss! Min man han kan verkligen överraska ❤

Jag erkänner – jag älskar romantik och uppvaktning. Jag älskar guldkant i vardagen och att få känna mig lite extra speciell. Det är inte viktigt för alla – men för mig är det det.

Har aldrig krav på att det skulle vara dyrt eller fancy eller svårt. Bara att tanken finns där att vilja göra något fint för den man älskar.

Den bästa gåvan, att känna sig älskad och veta att man är älskvärd!

I kväll har T även bokat in oss på Årstiderna och fixat barnvakt! 🙂 Mys!

 Så sprid kärlek – inte bara idag utan alla dagar  – fast lite extra idag ❤

Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *