IMG_5455

IMG_5450

Som vanligt hade lilla skatten tennis efter skolan idag, T lämnade och satt och väntade på henne.

Jag körde direkt efter jobbet till skolan för att hämta stora skatten och hämta upp lilla och lämna sedan stora. Maja brukar nämligen spela tennis direkt efter med T. Varannan måndag är det Julia som stannar kvar och spelar med T, eller så spelar vi hela familjen tillsammans, vilket är superkul. Skatterna spelar tennis flera gånger i veckan och då blir det massa pusslande. Vi tycker såklart att det är skitroligt att våra tjejer älskar tennis och gör så stora framsteg. 🙂

IMG_6505

Lilla skatten byte om hemma och sedan körde vi mot stan, så himla mysigt när det plötsligt började snöa.

IMG_6519

En riktigt god fika finns bara på ett ställe i stan och det är Hollandia såklart 😉

IMG_6530

Vår söta lilla skatt.❤️

Vi delar på barnen ibland för att det är viktigt att varje skatt får lite egentid.

Mysigt med dessa stunder när vi kan prata om allt tillsammans, det bästa som finns!

När vi kom hem efter några timmar hade T lagt middag, hur skönt liksom 🙂 Älskar vår lilla familj och vårt liv tillsammans. Vi är ett grymt team!

Jag tänker ofta på det där med livet. Vad man kan förvänta sig, av sig själv, sin partner. Och jag tror verkligen på attraktion, kärlek, respekt och förståelse. Man får inte ta varandra för givet. Då är det en stor risk att man glömmer bort att kramas och pussas varje dag om man inte har fokus på det. Jag skulle aldrig nöja mig med mindre, jag vill ha allt i ett förhållande! 🙂

Nu kikar jag lite på Guldbaggegalan och bloggar….

Snart dags för sängen igen, måste bara packa gympapåsar och ta fram kläder till imorgon .

#lovelife