IMG_3860

IMG_3864

IMG_3866

Finaste skatter ❤️

Hej Måndag!

Ny vecka nya tag!

Vi har haft en underbar helg och nu väntar en nya vecka.

Något jag avskyr så är det tidig morgon, speciellt när man ska iväg alla inklusive sig själv till skola och jobb och hinna i tid. Väskor som ska vara packade, frukt, gympapåsar, lappar i fyllda och allt annat!

Skatterna brukar alltid äta frukost här hemma innan vi åker till skolan, på deras skola kan man nämligen bli lämnad lite tidigare och äta frukost där, men våra skatter vill såklart äta hemma, mysigast så 🙂

Idag  skulle även extra kläder, skor packas och eventuellt pulka. Älskar vinter men just den biten är så himla jobbig, tjocka kläder, vantar, mössor och allt annat som ska med…Puh!!! Man hinner bli genom svettig innan man kommer ut genom dörren!

Efter skolan är det tennis för lilla skatten och sedan direkt efter ska stora skatten spela tennis med T då måste jag köra henne dit och hämta upp lilla skatten.

Har lovat lilla skatten fika i stan så det ser jag fram emot, lite egentid med min minsta älskling 😉

Men först jobb!

Ha en skön måndag!

Kram/E