Resor

Tack för denna gången!

Vi har haft en underbar tid här på YSB som alltid och åker hem idag. Vi tackar Ystadsaltsjöbad för denna gången och hoppas att få komma hit snart igen 🙂

 

Vi har badat, ätit och druckit gott, varit på natt spa, fått en massa behandlingar, solat och sovit gott.  På morgonen satt vi i soluppgången med havet som utsikt och åt en underbar frukostbuffe. Vi skyndade oss hem för att lilla skatten hade sin allra första simlektion och det ville vi inte missa såklart. Hon var så duktig och vi är så stolta över henne. Hemma har allt gått bra med skatterna när vi var iväg och mormor frågade om våra prinsessor även ikväll kunde stanna över. Så ikväll är det jag och T, sushi och en bra film 😉

Kram och hoppas att ni också har en fin kväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *