IMG_0245

IMG_0259

IMG_0264

Lilla skatten som har tagit bilder på vår fina Wilma 🙂

God morgon!

Idag vaknade jag utvilad, la mig himla tidigt och somnade i tid, så skönt.

Vår Wilma är ju redan tre år och har verkligen blivit en familjemedlem, jag har alltid önskat mig en hund när jag var liten men fick aldrig en….

Därför lovade jag mig själv att när jag minsann får barn då ska vi skaffa en hund och ärligt talat ångrar jag inte det en endaste sekund.

Sen har vi ju haft tur med Wilma som är världens snällaste och lydigaste vovve. Efter promenader så brukar vi skölja och torka tassarna på henne, har hon gjort nr 2 då torkar vi henne, hon får absolut inte komma in innan innan dess och tro mig hon gör det inte utan står lydigt i dörren och väntar. Den biten har jag aldrig riktigt förstått med hundägare att dom bara släpper in hunden efter utelek utan att torka den, så himla ofräscht !

I helgen hände något i alla fall som gjorde att vi blev jätterädda. Wilma hade precis vaknat och skulle gå ner för trappan, jag busade lite med henne på ovanvåningen då springer hon i värsta farten ner för trappan och trampar fel, rullar nästan hela vägen ner innan hon får balans. Jag står och tittar ner när detta händer och blir skitskrämd att hon inte klarar sig, tack o lov slog hon sig bara lite och skadade sig inte allvarligt. Jag blev så rädd och barnen också att vi börjar nästan gråta, då springer hon upp och visar att allt är ok och slickar oss. Finaste Wilma! Tänk att man har blivit så fäst vid en vovve. 🙂

Det är så himla mysigt när hon står vid dörren och väntar på oss när vi kommer hem, alltid så glad och tacksam.

Ha nu en fin dag! Jag ska strax ge mig ut i snöyran mot jobbet!

Kram/E