Hej i stugorna!

Idag fick jag en perfekt start på en perfekt dag. Jag började på gymmet. Långt och härligt pass med både styrka och löpband inräknat. Jag älskar att löppträna och jag kan springa 10 km varje dag, det är som balsam för själen!

Min kondition är på topp just nu och jag är så nöjd med mig själv.

Ja jag tränar i princip varje dag och jag älskar det!

Det är liksom så här…

 Träningen behöver få utrymme i din agenda och klättra upp på din priolista för att hinnas med. Du väljer själv vad du hinner och inte.

Att vakna tidigt på morgonen och gå till gymmet är nog det bästa för mig som har barn och familj. Även om jag alltid brukar lägga mina träningsider så att de inte kommer i kläm med familjen, så tycker jag att nog ändå att träning tidigt på morgonen känns bättre än sent på kvällen, blir annars oftast när skatterna har lagt sig, alltså vid 19.30. Men nu så ska jag försöka att träna vissa dagar på morgonen och ser hur det kommer att fungera för mig. Sen måste jag ha en eller två vilodagar i veckan…jag vet, men jag är så himla dålig på det. Helst skulle jag vilja träna varje dag 🙂

Som jag sa tidigare så är barnen och T mitt första prio och sen kommer träningen. Innan hade jag svårt att hitta tid för gymmet men egentligen så är det bara något som man själv hittar på, vill man träna så skaffar man tid, enkelt!

Middagar med familjen varje dag är en viktig stund i vardagen då hela familjen samlas och samtalar om dagen och det skulle jag aldrig vilja missa. På vardagar är det jag som lagar mat och jag brukar redan på söndagar planera våra middagar varje vecka. Vi kör Linas matkasse varannan vecka och det fungerar jättebra och vi är nöjda. Jag vet inte om ni minns men vi var inte helt nöjda innan med matkassarna, men när jag ringde och klagade till själva Lina så har det verkligen förbättrats. Vi älskar god och nyttigt mat och lagar alltid från grunden, alltså inga halvfabrikat. Det ska vara rena smaker och inte massa tillsatser. Att maten smakar gott och att vi har gjort middagen till en mysig stund för oss alla. Skatterna älskar att hjälpa till att skära grönsaker eller att duka fint till bords eller så sitter de och gör läxan i köket samtidigt som jag lagar maten, mysigt. T brukar komma hem lagom till middag och på helger är det han som lagar mat eller så går vi ut och äter.

 De stunder jag får med barnen är så otroligt värdefulla. De kramar eller kärleksord vi utväxlar varenda dag är det som gör att jag varje kväll är lycklig ända in i själen. ❤❤

IMG_9687

IMG_9688

IMG_9693

IMG_9698

 

IMG_9704

 

Till efterrätt brukar jag göra smoothie med massa frukt, nyttigt och jättegott!

Alltså hur skönt är det inte att komma hem efter jobbet och slå på mysstämning?!

Nu är jag helt slutkörd…vaknar man tidigt så måste man lägga sig i tid. På vardagar brukar hela familjen lägga sig tidigt och det är så skönt att sova många timmar 🙂

Nattakram!

/E