Hej hej!

Mår ni bra?

Här är det fullt upp, hinner inte riktig med bloggen. Massa jobb, läxläsning, aktiviteter med skatterna och träning tar alldeles för mycket just nu utav min tid! Puh säger jag bara!

Längtar till sportlovsveckan då vi har planerat en liten tripp några dagar med skatterna! God mat, massa bad, spamassage och mys med familjen! Längtar!

Men det var inte egentligen inte det jag skulle blogga om…

Som ni vet så är inredning mitt brinnande intresse och jag älskar att hålla på och ändra  här hemma.

Nu har jag länge velat byta våra skinnsoffor som vi har i vitt, sofforna måste vi sälja för de är tok för stora och var inte gratis om jag säger så.

Jag älskar att blanda gammalt med nytt och olika material – det blir en så skön mix.  Det finns ständigt nya projekt med huset och det är så roligt!

Min T kan få gallfeber på mig ibland då jag ständigt vill ändra något men efter så många år tillsammans så har han liksom accepterad det 😉

Nu har jag alltså kärat ner mig  i en Howard medium 3,5-sits svängd soffa från englesson, det är en soffa med en smakfull och tidlös design. Till den skulle jag vilja ha en Howardfåtölj i samma stil. Vet fortfarande inte vilken färg och tyg jag jag skulle vilja ha den i men vet exakt vilken modell som jag gillar mest.

1849-1849-oxford_20592

 

ctn1092_600_7506_0_-26__5260A-Djursholm-i-RL-Sam-Stripe-Blue-Waxholm-summer-cottage-plaid-indigo-cuttings-lowres

 

ctn1092_600_14256_0_0__img_tva_howardsoffor_bord_Brutus

 

1864321

 

Eller så skulle jag vilja ha två howardsoffor som står mitt emot varann!

Jag är en riktigt sucker för inredning och älskar det nog lika mycket som fina väskor 😉

Nu ska jag ta ett varmt bad innan jag går och lägger mig i vår nybäddade säng, härligt. Trött som attan!

I morgon blir det en tidig morgon för jag ska hinna träna innan jobbet, måste alltså ladda batterierna!

Förresten! Har precis börjat läsa Crossfire böcker efter att dom legat i hyllan ett tag, och jag gillar dom massor!  De är romantiska och samtidigt väldigt sexiga, så släng dig i väggen Mr Grey ( Fifty Shades of Grey) och välkommen Gideon Cross 😉

Nattakram

/E