Vi hade en underbar kväll igår!

Jag är glad för äkta vänner, jag är rädd om de jag har, för de växer inte på träd. Angi och Björn har vi känt sen barnen var jättesmå. Maja var bara 1,5 år och Julia var inte ens född då. När hon föddes visste jag direkt att Angelina skulle bli den perfekta gudmor till vår lilla skatt, och det är hon verkligen och de har ett fint band ihop, precis som det ska vara. 🙂

Barnen trivs och leker superbra ihop och det känns som familjen P har blivit en del av vår familj. 🙂

Det var en tid när vi kom lite i från varandra p.g.a en massa missförstånd, men hittade snabbt tillbaka och lovade varandra att alltid rensa luften och prata genom saker och ting innan vi börjar dra onödiga slutsatser. Ingen ska komma mellan oss och förstöra… för är man bästa vänner och tycker om varandra så ska man kunna fixa allt.

Veronika och Bernardo lärde vi känna genom Angi och Björn och de är lika härliga människor som Angi och Björn!

Som sagt äkta vänner ska man vara rädd om för de finns ju inte många av!  ❤

IMG_2961

IMG_2956

IMG_2955

IMG_2978

IMG_2997

IMG_3005

IMG_3010

IMG_3027

Fina tjejer! Jag fastnade inte på någon bild 🙁

IMG_2984

Wilma var sugen på en kall öl 😉

IMG_3013

Grillat är så gott på sommaren!

IMG_3035

IMG_3056

På kvällen grillade vi entrecote och det blev jättegott!

IMG_3065

Tack vänner för en härlig dag!