IMG_7390

IMG_7380

Har ni sett nyheten från The Body Shop? Alltså när jag såg dessa nyheter blev jag som tokig! Min absoluta favoritdrink är Piña Colada och jag älskar allt som luktar och smakar kokos så jag hoppades verkligen att doften var amazing! Och gissa om den är?!

Med extrakt av handplockade kokosnötter och ananas från karibiska Antillerna har The Body Shop tagit fram den kollektion som fick mig springa iväg på lunchen i veckan och köpa den pronto!, The Body Shop Piñita Colada.

The Body Shop Piñita Colada består av fyra produkter, Body Butter som innehåller ekologisk sojaolja som verkar återfuktande, sojaoljan finns även i kroppsskrubben där det också finns riven kokos som exfolierar, en Body sorbet som känns svalkande på huden samt en duschkräm.

Den luktar helt enkelt sommar! 🙂

Den släpptes 31:a Maj och är Limited Edition.

T var bara tvungen att fixa idag en Piñita Colada till mig, blev ju bara så himla sugen 😉

Ha nu en fin lördag!

Kram/E