Hej söta!

Vi hade gäster igår och la oss alla supersent! En underbar kväll med finaste vänner!

Alla sov relativt länge idag och Sverige bjuder på kanonväder igen  🙂

IMG_2846

Vår fina Maja igår. Hennes shorts kommer från Tommy Hilfiger och topp från Ralph Lauren.

Kläderna är köpta på Kids Brand Store.

IMG_2862

Vår stora fina tjej växer så fort. Redan 10 år fyllda. 🙂

IMG_2863

IMG_2929

Vår söta lilla skatt hade en klänning från Ralph Lauren.

Finns också på Kids Brand Store.

IMG_2930

IMG_2946

Julia är en tuff tjej som har en väldigt stark karaktär och vill bestämma mycket. Låter ingen köra med henne.  My way or the highway typ 😉 Hon är inte den blyga utan vill synas och vara i centrum och vill vara med överallt.

Men hon är också väldigt snäll, omtänksam och känslig.  ♥ 

Maja är alltid den snälla som vill ha harmoni mellan alla människor och står ofta mittemellan. Hon vill att alla ska var med och ingen får vara utanför. Hon står alltid upp för sina vänner och sviker aldrig. Ibland kan jag känna att hon är alldeles för ärlig och snäll och jag är rädd att det kommer att utnyttjas i framtiden av andra.

 Men ju äldre hon är har hon börjat att tuffa till sig lite, börjat säga ifrån men behållit sin ödmjukhet.  ♥ 

Underbara goa ungar ♥

Det är fantastiskt hur olika personligheter syskon kan ha och jag är så obeskrivligt tacksam att just jag får vara deras mamma och får följa dessa två älsklingar sedan sekunden de kom till världen och se varje steg i deras utveckling.

Det är det bästa som finns!  ♥