Familjeliv,  Filmtips

fredag

Idag vaknade vi alla till fredag, visst är det en härlig dag?  Idag efter jobbet ska jag försöka städa lite hemma, bädda nytt i sovrummen och sedan är det fotboll som gäller. Oj oj vad vi ska heja på Sverige i kväll!!!

I går kväll var jag och älsklingen ute, tog ett glas rött och sedan avslutade vi kvällen med att gå på bio. Filmen vi såg var Snow White and the Huntsman med Charlize Theron och Kristen Stewart från Twilight-filmerna. Grymma skådespelare och gamla hederliga snövit fast ur en liten annan synvinkel som jag gillade. Vackra Charlize Theron som spelar onda drottningen i filmen var helt fantastisk! Även min fina man tyckte att den var bra och han brukar ju ha bra filmsmak (enligt han själv då 😉 En film som verkligen rekommenderas!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *