Familjeliv,  Filmtips

Feelgood filmer

Feel-good filmer för regniga sommardagar!

 

Friends with kids. Kan ett förhållande överleva barn? Om ja, hur håller man då igång förhållandet? Och om man vill ha barn, men inte har någon att göra dem med, vad gör man? Jätte rolig komedi med snygga Megan Fox 🙂

 

 

The Vow. Den är så himla bra, och det läskiga är att den är verklighetsbaserad. Tänk att sånt kan hända på riktigt. Ett ögonblick kan förändra ditt liv för evigt och radera fem år av ditt minne, att vakna upp på ett sjukhus och inte minnas mannen du valt att spendera ditt liv med.. Ett jätte Stort  PLUS, Channing Tatum som spelar i filmen 😉

I morgon ska vi till Helsingborg 🙂 Natta kramar!


En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *