God kväll! Här kommer lite tips 🙂 När jag beställde hem nytt shampo och balsam till håret från Bangerhead, fick jag med skickat en test av  Moroccan oil. Har använt en längre tid Macadamia Oil som jag tycker är bra men inget märkvärdigt. Jag har redan mycket bra hår, jag värmestylar det nästan aldrig och brukar inte använda hårspray mousse och sånt av. Det tovar aldrig och är relativt väldigt tjockt och blankt, så därför brukar jag inte ha så jätte stora förväntningar på dessa produkter för att jag inte märker så jätte stor skillnad. Har länge varit nyfiken på moroccan oil,  men när jag har frågat mina vänner som använder oljan har de flesta sagt att macadamia är mycket bättre. Så nu har jag äntligen testat den och jag säger WOW! Den här oljan är bara så bra för mitt hår, älskar den och jag måste köpa en stor flaska pronto! Nej macadamia är inte i närheten så bra som moroccan oljan. Provade den ikväll på skatternas hår, håret torkade mycket snabbare och blev så där jätte blankt. 🙂