Familjeliv,  Skönhet

Moroccan eller Macadamia

God kväll! Här kommer lite tips 🙂 När jag beställde hem nytt shampo och balsam till håret från Bangerhead, fick jag med skickat en test av  Moroccan oil. Har använt en längre tid Macadamia Oil som jag tycker är bra men inget märkvärdigt. Jag har redan mycket bra hår, jag värmestylar det nästan aldrig och brukar inte använda hårspray mousse och sånt av. Det tovar aldrig och är relativt väldigt tjockt och blankt, så därför brukar jag inte ha så jätte stora förväntningar på dessa produkter för att jag inte märker så jätte stor skillnad. Har länge varit nyfiken på moroccan oil,  men när jag har frågat mina vänner som använder oljan har de flesta sagt att macadamia är mycket bättre. Så nu har jag äntligen testat den och jag säger WOW! Den här oljan är bara så bra för mitt hår, älskar den och jag måste köpa en stor flaska pronto! Nej macadamia är inte i närheten så bra som moroccan oljan. Provade den ikväll på skatternas hår, håret torkade mycket snabbare och blev så där jätte blankt. 🙂

 

 

4 kommentarer

 • Anna

  moroccanoil och tycker om den, tycker dock att den doftar lite stark men jag har sjukt bra luktsinne så det är nog det annars är den super 🙂 Testa färgbomb från revlon den är också sååå bra till håret 🙂 Älskar min

 • ewasverklighet

  När jag frågade dig för en tid sen så sa du att den var sådär, frågade Renata också och hon sa att maccadamiaoil är mycket bättre. Jag tvekade länge, men när jag nu fick prov och testade, tycker jag att den passar mycket bättre på mitt hår. Men du, testa maccadamiaoil, kanske fungerar den bättre på ditt 🙂 Revlonfärgbomb har jag också varit jätte sugen på men vet inte vilken färg jag ska välja, vill ha något i hasselnötsbrun, vill inte välja fel färg. Puss gumman!

  • Anna

   Ja eftersom jag använde den på blött hår och min syster sa att jag skulle ta det på när håret är tort. Men däremot älskar jag min färgbomb, jag skulle nog gå till frisörsalong och fråga vilken du ska ha 🙂 det är skönt för man slipper färga håret så ofta och + att det är en inpackning 🙂 puss o kram

   • ewasverklighet

    Jag använder det på blött och det funkar som bäst 🙂 Ja jag har hört mycket om färgbomben, just att det ska vara en inpackning och vara bra för håret. Jag färgar inte ofta håret för jag gillar min egen, så jag vill ha den så lik min egna färg som möjligt 🙂 Ja jag måste fråga frisören som säljer dessa på salong. kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *