Rosa Odd Molly

God morgon! Jag sitter och surfar lite på rasten. Jag måste köpa lite nya sommarkläder till barnen, skatterna växer så fort, och nästan alla kläder från förra sommaren är för små. Sen har jag letat i hela Malmö och överallt på nätet efter en rosa Odd Molly blus som jag gärna vill ha, men den fanns inte i min storlek eller färg någonstans. Jag är galen i rosa, älskar den lite pudriga baby rosa färgen, men det är ju inte så konstigt i och med jag har två söta prinsessor hemma som också är galna i rosa 🙂 Men idag så hittade jag den på en ny sida som jag aldrig varit inne på, Elsas hem, Happy!

Det tokfina vädret verkar fortsätta , det är ju bara så fint nu! Önskar er en underbar dag!

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *