skolavslutning

Här kommer lite bilder från Majas skolavslutnig. – Tyvärr, vädret är inte det bästa, lite kyligt och grått men ingen regn i alla fall 🙂 När det är dags för skolavslutning börjar jag alltid tänka tillbaka på mina. Jag vet inte riktigt varför, och jag kanske är konstig; men jag har av någon anledning alltid fått gåshud när jag hört sommarlåtar som t.ex. Den blomstertid nu kommer, Nu grönskar det,  I denna ljuva sommartid o.s.v.
Kanske är det för att det alltid är  förknippad med att skolan är slut och ett låååångt härligt sommarlov står för dörren…

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”skolavslutning”

 1. Profilbild för citymom
  citymom

  Å så fin hon är och ni två tillsammans =)

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Tack söta du 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *