Familjeliv,  Inredning

Att längta till våren…

Kikar in med ett kvällshej innan jag ska dyka ned i min bok, Fifty Shades.

Men hallå, vad sker med vädret egentligen? Skulle inte våren vara på väg snart?! Skatterna ville rulla idag men efter en runda gav vi upp, det var så kallt!

Jag längtar till våren, blir så glad av alla härliga nyanser som är att se överallt just nu, det behövs efter en lång vinter. Hemma går alla inrednings detaljer i rosa vit och beige. Bästa inredningstipset här på bloggen är färska blommor!! Finns inget som ger så mycket energi till ett rum som en bukett på bordet. Passade på att ta några bilder här hemma när det var mitt på dagen och bra ljus. Jag älskar inredning och det är verkligen något jag brinner för 🙂

Jag ska fixa lite vårfint i sovrummet snart också, nya sängkläder och prydnadskuddar står på tur. Sovrummet ska vara en oas för avkoppling. Lyx, frid, harmoni, sömn och kärlek är ord som väger tungt. Hotell och lyx är den stilen jag vill få in i vårt sovrum. Blått som möter den beige elegansen och lite trä som mjukar upp. Min walk-in-closet ska även den få en utrensning så jag ser vilka investeringar i klädväg som behövs göras inför våren.  Mitt tips är, dekorera med en blomma eller ett doftljus att somna till om kvällen. Eller att bädda lite extra fint. Det är små saker som gör en stor skillnad. 🙂

 

 

 

 

 

God natt och sov sött!

Kram/E

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *