Familjeliv

The moment I wake up, Before I put on my makeup

Mitt vardagssmink är även grunden för min partymake up, så jag använder alltså samma bas till vardags och till fest. När jag sminkar mig så använder jag mig alltid utav jordnära, naturliga färger, så jag älskar nyanserna på denna pallet från Dior. Använder mineralsmink från Id eller Tromborg på dagen. På kvällen är Estée Lauder – Double Wear bäst, sminket  sitter som berget hela kvällen.

Lite sminktips denna tisdag 😉

 

 

 

Ögonskugga från Cristian Dior, Earth Reflection
ID mineral foundation på dagen och på kvällen, Estée Lauder,Double wear. Rouge från Chanel, Reflection
Ny läppglans från Clarins.

YSL Mascara Singulier en fantastisk multi-dimensionell mascara som förlänger, böjer, separerar och ger dramatisk volym. Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer

 

2 kommentarer

  • citymom

    Vi har nästan identiskt smink 😉
    Älskar YSL concealer & Diors skuggor, Estee Lauder´s primer med shimmer är BÄST! Den kan jag inte leva en enda dag utan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *