fullt upp

Har inte hunnit blogga nåt alls idag 🙁 har haft fullt upp! Nu har jag landat i soffan brevid min T och njuter lugnet en stund framför en fotbollmatch innan det är dax att sova. I morgon är det skolavslutning för Maja, kan inte förstå att hon redan börjar trean till hösten….

Idag var min pappa hos oss igen för att hjälpa med trädgården. Tacksam är jag för mina underbara föräldrar som alltid ställer upp och hjälper oss när det behövs. Nu ska jag stänga ner lappen och mysa med min fina man 🙂

Hoppas ni alla har en skön kväll vad ni än hittar på!

 

Här kommer en bild på min nya Lexington jacka, det blev en beige såklart! Den ska invigas redan i morgon när jag ska på dejt med älsklingen 🙂

 

Fler trädgårdsbilder….

 


Publicerat

i

, , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”fullt upp”

 1. Profilbild för citymom
  citymom

  Jätte fint! Blommorna & jacka =)
  Hoppas att ni hade en mysig kväll =) och att skolavslutningen blir lyckad!

  1. Profilbild för ewasverklighet
   ewasverklighet

   Tack snälla! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *