Saknat bloggen…..

Hej söndag!

Jag har saknat bloggen lite och tänkte att jag ska börja göra lite fler inlägg.

Bloggen är ju lite som min dagbok och jag älskar att kika tillbaka i tiden och se vad vi hittade på och hur barnen växer. Jag vill gärna att det ska vara en dagbok som mina barn kan bläddra tillbaka till och ha fina minnen.. Tänk om man själv hade den möjligheten att kunna få kika tillbaka i en dagbok med bilder och se vad som hände när man var yngre.

I går var vi hos finaste familjen P och åt nachos, tittade på match mellan Chile och Sverige, Chile vann 2-1) och träffade söta Veronika och Bernardo. Sedan åt vi Chilensk skaldjursgryta, drack gott vit vin och pratade lite skit 🙂 Supermysigt och verkligen något som jag behövde.

Nästa vecka är det Påsk och då har vi bestämt oss för att fira den tillsammans på lördag. Jag är så glad att ha så fina vänner i mitt liv som har blivit en del av vår familj❤

Idag är det söndag och T ska laga någon god middag, mums!

Kram/E


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *