Familjeliv

Ny cykel

God kväll!

Känner mig helt slut idag, tur att det är fredag imorgon 😉 Jag och T åker i väg på vår lilla get away weekend, det ska bli så härligt och vi längtar så 🙂

Idag kom T hem med en ny cykel till vår stora skatt. Hon har tittat på den för en tid sedan och ville jätte mycket ha den. Gissa om hon blev glad! Den känns lite stor men i cykelaffären sa dom att hon absolut inte ska ha en mindre för då kommer den att vara för liten till nästa sommar. Ja men så är det ju, barnen växer så det knakar 🙂

Jag åkte iväg på kvällen för att kolla lite höst kläder till barnen, det är dags att rensa ut ur garderoberna nu, men fortfarande är det svårt att veta hur man ska klä barnen när vädret växlar som det gör. Själv har jag inte hittat mycket jag vill ha, har helt kommit från lusten med kläder, men den kommer nog snart tillbaka om jag känner mig själv rätt 🙂

Nu ska jag duscha och stänga mina två blå, i morgon vaknar vi till fredag! 🙂

 

 

Kvällskramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *