Många bollar i luften!

Hej ”long time no see”!

Visst var det längesen jag kikade in här på bloggen?!

Men vet ni jag har det riktigt fullt upp just nu med andra ord 😉

Ja fullt ös med våra företag och familjelivet….

Jag har inte hunnit liksom att landa efter sommaren och riktigt kommit in i rutinerna än…….

Livet har börjat rulla i hundra och jag har massa bollar i luften just nu. Det är något riktigt spännande som händer i höst….

Japp! Jag ska starta ännu ett nytt företag och det har faktiskt något med min blogg att göra 🙂 Vad det är kan jag inte berätta än men jag ser så fram emot det, ja ni anar inte! Mer om det lite senare i höst 😉 Så ”hold on”!

Vad händer annars då? Ju, även vardagen har börjar rulla på högsta växel, läxor med barnen, tennis och min träning ja ni förstår vad jag menar 🙂

Idag var vi hos svärmor och åt middag och sa adjö till T;s kusin och familj som åker tillbaka till Tyskland i morgon. Alexandra som är hans fru hade gjort något som liknade pizza men smakade typ lite annorlunda, riktigt gott faktiskt!

IMG_0316

Våra vackra skatter framför farmors hus ❤️

IMG_0320

IMG_0329

Endast barnen fastnade på bild idag 😉 Fina kusiner!

En riktigt mysig familj!

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min T och se några avsnitt av vänner innan vi däckar i säng!

God natt fina ni som kikar här på min blogg varje dag!

Puss/E


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *