Dagens Ewa,  Familjeliv

Ledsen och besviken

Hej söta!

Idag har det regnat hela dagen och jag känner mig super trött, tur att det är fredag imorgon 🙂 Jag har många tankar i huvud och visa saker känns så svåra, speciellt när man har varit så pass nära vänner en så lång tid.  Vill inte gå in på detaljer men det är något som känns tungt just nu. Att bli besviken på någon som man har tyckt så jätte mycket om gör mig ledsen, saknar henne men inser att det var en helt annan person som egentligen var min vän. Sånt är livet, och livet går vidare…är så tacksam över min fina familj och vänner finns. Ordspråket, Vänner kommer, vänner går, bara dom äkta kvarstår, så sant så!

Nu ska jag iväg för att träna och rensa mina tankar, sedan blir det mys med älsklingen till någon bra serie. 🙂

Dagens mamma i dag, jeans Levis, kofta Hunky Dory, linne Gina, halsband Didddi och klocka från T ,Tag heuer.

Kram

 

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *