IMG_5854

Majas fina inbjudningskort 🙂

Stora skatten är jätte nöjd med dom och de var busenkla att beställa hos nettbutiken Vista print. De har ett så stort & fintsortiment med inbjudningskort, julkort, familjekalendrar och till en massa andra högtider, tips! Tips!

Hej söta!

Redan tisdag….

Tänkt vad tiden flyger förbi oss. Helt otroligt att jag redan ska bli tonårsmamma, kan nästan inte fatta det själv.

Detta ska vi fira stort, Spa, hotell och trerätters middag.❤️

Och sedan när vi kommer tillbaka från Halmstad ska vi ha kalas för Maja, då blir det för vänner och bekanta och veckan efter fest för hennes klasskompisar. Kräver sin lilla planering om jag säger så, speciellt för en ”tokig festfixar mamma” som mig 😉

Är slut i bollen idag….

Ska mysa och prata om dagen med min T och sedan däcks i säng!

God natt!

/E