IMG_5878

God morgon!

En trött mamma som kikar in här på morgonkvisten…gäsp!

Jag är absolut ingen morgonmänniska och har nog aldrig varit det, minns att jag hade väldigt svårt att gå upp på morgonen även när jag var yngre och gick i skolan. Jag är en typiskt kvällsmänniska som kan sitta uppe hur länge som helst utan att bli trött, haha. Det som jag har lärt mig genom åren är att lägga mig i tid på vardagar och det gör jag verkligen, redan 22.30 ligger vi i sängen och då känns det ju mycket lättare att gå upp varje morgon 😉

Det finns dock en undersökning som kan vara till lite tröst för alla morgontrötta människor som är mer nattuggla än morgonmänniska. Enligt denna undersökning, som utfördes 1999, kom man fram till att människor som föredrar kvällen framför morgonen i genomsnitt har högre IQ. 🙂 Lite tröst till alla kvällsugglor 😉

Från en sak till en annan….

Jag är så himla nöjd med min uppklippning som jag gjorde för någon vecka sen 🙂

I och med jag har tjockt hår så gillar jag att ha det uppklippt för det känns inte så tungt då.

Funderar att klippa håret page nästa gång, bara för att testa 😉

Nu jobb!

Ha en fin onsdag!

Kram/E