Fånga dagen…

Ibland känns det som att jag vill stoppa tiden så jag verkligen hinner njuta av den. Tänk vad viktigt det är att påminna sig själv att försöka ta vara på varje dag och att inte bara längta framåt till nästa roliga grej utan att även försöka njuta av det vardagliga, det enkla.  Jag hoppas att jag alltid kommer att känna att jag till fullt njutit av att ha fina glada härliga ungar som har berikat mina dagar, till och med de dagar de är sura eller gnälliga. Jag önskar alla föräldrar – carpe diem – fånga dagen och njut av  den, för just den dagen kommer aldrig tillbaka mer!

 

Maja med grannkompisar, Oskar och Martin, sommaren 2008
Mina dyrbaraste sommaren 2008, Julia 2 år och Maja 5 år


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *