God kväll!

Jag kikar bara in för att önska er en fin kväll. Idag hämtade jag mina föräldrar från flygplatsen, äntligen är de hemma igen. Min mormor var såklart jätteledsen att de var tvungna att lämna henne och åka tillbaka till Sverige men sånt är livet. Önskar att hon bodde här med oss men har förstått att det är omöjligt då hon har sin ålder och aldrig skulle kunna lämna Polen nu.  Ändå önskar jag att hon var här med oss, saknar henne varje dag. I år måste vi åka och hälsa på henne!

IMG_4011

T lagade hel stekt kalkon med rödvinsås och det blev så himla gott.

Lilla skatten mår så mycket bättre idag så jag bokade en frisör tid till henne i morgon också.

Nästa vecka är det Spa hotell och vi alla längtar så. Tänk så fort tiden går, helt otroligt om du frågar mig. Vips så är det vår och sommar igen!

Kram söta och trevlig kväll!

/E