Dagens Ewa,  Familjeliv,  Minidagens,  Övrigt

Tack för denna gången!

Maja har haft en underbar dag med sina klasskamrater, först åt alla barnen på Burger King och sedan var det bio ”Mästerkatten”. Alla är supernöjda och glada 🙂 Vi saknade vår lilla Julia som fick stanna hos mormor och morfar, idag vaknade hon med hosta och feber! 🙁  Lilla skatten var ledsen för hon såg verkligen fram emot det! Det gör ont i mammas hjärta, lovade henne att så fort dumma feber är borta så ska vi gå på bio tillsammans och då får hon välja film. Jag och T skulle ut idag och skatterna skulle sova över hos mormor och morfar, men vi stannar hemma då Julia inte mår bra. Maja och T är på tennis och snart kommer dom hem! Det blir en myskväll med familjen i stället 🙂 Här kommer i alla fall en liten bildregn från dagen, glömde dock att ta bilder på bion!

 

Maja har kläder från HM från topp till tå. Armband baglady och örhänge Guldfynd, stövlar Tommy Hilfiger
Vår lilla skatt som alltid är glad, skjorta från lindex 🙂 Jag har på mig stickat tröja och leggins från Gina, klocka Omega present från T

Hittade denna bilden på min iphone 😉 Så söta, alla med sina 3d glassögon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *