IMG_3356

God kväll.

Älskar marmor och mässing tillsammans, det är så himla fint! Den gröna granit brickan fick jag åka och byta ut mot denna fina marmor i stället. Den andra var såklart superfin också men passade inte alls i vårt kök.  Om bordet var vit så skulle det vara en annan femma.

Ännu en tisdag har passerat 🙂 Jag ska strax i säng, det är så skönt att lägga sig i tid på vardagar och vakna utvilad, vi brukar lägga oss vi elva tiden men försöker alltid ännu tidigare om det går. Skatterna somnar strax efter åtta utan några som helst problem eller klagomål, på helgerna får de vara uppe mycket längre såklart men är det vardag och skola så gäller det att lägga sig i tid. Rutiner är viktiga tycker jag, det är välgörande för kropp och själ att äta och sova med regelbundenhet, inte minst om man är ett barn som växer.

Som sagt sängen kallar, gäsp!

Nattakram/E