IMG_1506

Älskar min fina Stubbe, nästan lika mycket som Daggen. Det är verkligen en skitsnygg maffig vas från Svenskt tenn, som tyvärr har blivit något sönderexponerad på senaste tiden tycker jag.

Hej söta!

De var längesen jag kikade in här, men jag har varit och fortfarande är väldigt upptagen med jobbet.

Det är väldigt roliga grejer som är på ingång och massa nya kontrakt och det är verkligen superkul att företaget utvecklas så snabbt och går så bra. 🙂

Ja bloggen får tyvärr lida lite just nu, det tar jag igen sen 😉

Jag har blivit erbjuden massa fina samarbeten med olika företag och även blivit erbjuden för att bli toppbloggare på Finest.se men känner att tiden knappt räcker till…jag får helt enkelt se vad framtiden utvisar och vad jag egentligen vill med min blogg.

Jag började ju blogga för nästan tre år sedan, bloggen skulle vara lite som en dagbok för mig och min familj och tro mig, så känner jag fortfarande efter dessa tre åren. Jag älskar att titta tillbaka i arkivet, att se hur barnen växer och utvecklas och att läsa om vårt liv, vad jag tänkte då, vad vi hittade på och så vidare… det är ju därför jag fortsätter att blogga. Bloggen har ju blivit en del av mitt liv, inte allt, men en liten del. Jag skriver verkligen helst om sånt som jag älskar och brinner för, skulle vilja skriva flera inlägg per dag men tiden räcker tyvärr inte alltid till.

Det var lite tankar denna torsdagskväll 😉

Ok, nog om jobb och blogg….

Till något helt annat….

T har varit hemma idag med våra små då stora skatten hostar och snuvar och lilla skatten har varit lite kass i magen. Alltså dessa trista förkylningar som nästan alltid kommer samma tid på året, januari – februari. Ush!

Jag ska strax hoppa i träningskläder och köra mot gymet.

Trevlig kväll!

Kram/E