Hej söta!

Förlåt för dålig uppdatering men bloggen har inte varit mitt prio den sista tiden. Familjen och intensiva dagar på jobbet tar all min tid, bloggen är bara en liten del av mitt liv och kommer tyvärr alltid att komma i kläm. Har till och med funderat på att sluta blogga en tid men känner samtidigt att jag inte vill stänga den helt och hållet, tycker att det är mysigt att kunna se tillbaka och jätteroligt för skatterna att läsa den i framtiden.

Jag har slutat att följa många bloggar och är så himla trött att många bloggar bara handlar om yta. Missförstå mig inte fel, jag älskar ju vackra ting, kläder, smink och inredning men känner att det har blivit så mycket yta i bloggvärlden den sista tiden. Jag vill ha både och i min blogg men det är en svår balans. Att bara tipsa om saker att köpa och ge er yta blir för tomt för mig. Det kanske passar andra men inte mig.

Jag värderar så mycket mer i livet och prioriterar familj och mina vänner, det är det viktigaste!

Så jag bloggar precis så som det känns bäst för mig just nu.

Den månaden har jag haft så mycket på jobbet och sedan allt annat runt omkring, kände jag att jag behövde en weekend på tu man hand med min älskade man.

T fyllde år den 13 dec, så jag bestämde att det passar perfekt att överaska honom med en resa. BokadeYstads Saltsjöbad spa, (T:s favvo ställe) och i fredags packade vi våra weekend väskor och körde mot Ystad.

Ystad Saltsjöbad är ett supermysigt ställe och det var så skönt att bara få rå om varandra och slippa tänka på jobb och stress. Helt underbart!

IMG_0455

Älskar detta ställe och tröttnar aldrig att komma hit!

IMG_0473

Surprise älskling! 😉

IMG_0459

Spa avdelningen har de gjort om och är ännu större nu.

IMG_0471

Nattspa var lika härligt och mysigt som alltid.

IMG_0511

Att komma ifrån vardagen så där strax innan jul var perfekt.

IMG_0548

Här kunde man ligga tillsammans och mysa till brasan.

IMG_0525

IMG_0499

Maten var lika god som alltid och personalen lika trevlig.

IMG_0501

IMG_0487

Hela restaurangen har dom ändrat om och den är så mycket finare just nu. Vi satt länge och åt och drack gott med mysig julmusik i bakgrunden.

IMG_0495

IMG_0467

Sedan bytte vi om och gick vidare mot spa 🙂

Underbar helg!

Skatterna saknade vi såklart massor men de hade det hur mysigt som helst hos bästa mormor och morfar.

Tack Ystad Saltsjöbad för denna gången 🙂

Idag var vi med familjen P för att hugga vår egna gran, men alla ställen var stängda så det blev ett köp i stället. Denna gången valde vi en silvergran i stället för kungsgran som vi alltid brukar. Är lite nyfiken hur den kommer att hålla sig.

Sedan åkte vi alla till pizza hut för att äta gott och värma oss.

Mysig söndag med andra ord 🙂

Nu har T tänt en brasa och det är soffmys till Vampire Diaries. Vi är båda galna i vampyr filmer och denna serien är riktigt grym!

Nattakram

/E