sno-vitrin-vit-109_0111210

Till vardagsrummet står dessa två på min önskelista 🙂

Vitrinskåp från Asplund snö och spegel Adnet i den största storleken. 🙂

God kväll och snart God natt söta ni!

Är så himla trött mentalt idag…

Varför?

Ju för att…

Det finns människor som är energitjuvar och dessa människor väntar bara på att få kasta sig över dig och nära sig på din energi. Precis som vampyrer…

En energitjuv är oftast väldigt självupptagen och ser till största delen till sig själv och sina egna behov. De har det svårare än vi andra att leva sig in i hur det är för andra än sig själva. En energitjuv ifrågasätter ständigt, vill bestämma hur det ska vara och vill alltid ha ”sista ordet”. De lägger över skuld på andra, det är alltid någon annans fel… allt för att rättfärdiga sig själva. Vill gärna ta stor plats och vara överlägsna. Inte speciellt inkännande och har stort självhävdelsebehov.

Jag har lärt mig att ta avstånd från sådana människor, att ”detoxa”, alltså avgifta mitt liv från dessa människor. Dålig energi är det sista jag behöver i mitt liv!

Dessa människor försöker förminska en för att de själva inte ska känna sig så usla, genom ord och handlingar. Det har jag lärt mig genom åren och vet nu att det bästa som finns är att backa…

”Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” – Mark Twain

Dagens ord…

Nattakram!

/E