IMG_3050

IMG_3070

IMG_3053

Härliga höst! Bilderna är från igår.

Älskar hösten och alla dom vackra färgsprakande löven på marken som gör att man bara vill ta en hög och slänga upp i luften precis som lilla skatten gjorde idag 🙂  Under hösten finner jag alltid ett lugn och vill bara njuta, ta allt i lugnt tempo, ta promenader, tända ljus, ha fredagsmys och vara hemma mycket och mysa med familjen. När det är sommar försöker man hinna med så mycket på så kort tid. För sommaren är ju så kort, den stressar alltid upp en tycker jag för man vill hinna med allt på så kort tid och man vill suga åt sig energi och värme. Men alla årstider har sina för och nackdelar precis som allt annat här i livet och det är tur att vi får lite av varje årstid..

Livet  är här och nu…glöm aldrig det…

 Idag är det kallt, ruggigt och lite småregnigt..blää! Jag ska till frisören klockan ett för att klippa topparna och mormor kommer över för att passa skatterna. Sen får vi se vad vi hittar på 🙂

Trevlig onsdag!

/E