IMG_0245

Hej från kontoret!

En trött mamma som kikar in här. Har sovit jättedåligt i natt, hade massa konstiga drömmar och dessutom den jäkla förkylningen som irriterar mig så!

Men efter några kaffekoppar är jag snart pigg igen 🙂

Vet ni vad, nästa vecka har jag bestämt mig för att köra en detox vecka, kanske inte en hel vecka men 5 dagar räcker. Jag tror att jag fixar det eller rättare sagt jag vet att jag fixar det för jag har gjort det innan och det gick hur bra som helst, ingen snack om saken.

Det som var det jobbigaste var att inte kunna dricka kaffe på morgonen, men 5 dagar går ju så fort och man känner sig så mycket bättre efteråt.

Syftet är INTE viktminskning utan att rensa kroppen lite och känna mig lite piggare.

Har också kommit fram till att jag mår bäst av att utesluta kött (framförallt fläskkött) i min kost. Har gått och tänkt på det en hel del och tror att jag kommer att göra det så småningom i framtiden. Att äta därmed mycket kyckling, lax och annan fisk istället och det kommer att funka kanon bra för mig! 🙂

Som sagt tankar än så länge…

Önskar er en härlig onsdag!

/E