IMG_9097

Dagens, kjol Gina, top Tommy Hilfiger, jacka Barbour och väska Burberry.

Hej söta!

Har inte hunnit att kika in här, dagen har varit riktigt crazy och jag landade precis här hemma.

Snart ska jag byta om och köra mot gymmet, känner mig såå taggat! På kvällen tänkte jag sätta mig ner en stund framför datan och kika på lite vårkläder.

Barnens garderober behöver uppdateras, igen. De växer som ogräs de små busarna och lite nytt till våren är alltid kul. Jag har redan beställt nya vår jackor till skatterna från Burberry, de är så himla fina och jag lovar att visa så fort de kommer. Hittade en jättefin butik på nätet som finns i England och jag blev så glad att de shippar till hela europa och såklart till Sverige också, de har massa fint till kidsen!

Måste rusa…ja som vanligt 😉

Puss o Kram!

/E