IMG_9066

Sååå skönt det var att vara på gymmet idag!

Märks att man är tillbaka på banan med nya krafter. Har nästan alltid kört7 gympass och några PWs i veckan. Kommer dock att inte köra så hårt denna vecka utan siktar på ca 4-5 gympass och några PWs men har man längtat efter träning nu när man varit förkyld så är det lätt att man vill träna lite extra 🙂

Nu har jag duschat och ska strax nanna kudden är så himla trött ikväll. Wilma var riktigt jobbig och pipig i natt och jag vet inte hur många gånger T fick ta på sig kläder för att gå ut med henne, men det var liksom inte det hon ville. Hon var varken hungrig eller törstig så vi visste inte vad hon egentligen ville. Det händer typ aldrig, hon brukar sova som en stock och är aldrig jobbig men i natt var en annan femma! Jag trodde att jag skulle strypa henne så trött var jag! 😉 T skojade och sa att hon kanske behöver en Love, det är en fransk bulldog som bor i vårt område 😉 Och kanske därför hon gnäller och ylar, hahaha 😉

Tyvärr så blir det ingen Love för Wilma och vi funderar på att kastrera henne snart då hon redan är nästan 1,5 år och vi vill absolut inte ha några valpar. Man måste ha tid för det och det har vi inte då vi båda jobbar. Många tycker att det är synd då hon är en fin och renrasig vacker vovve. Vi måste läsa på mer om detta här med kastrering för jag har ingen sus om det egentligen, veterinären sa att det är bättre för hundens hälsa men vi måste få mer info och veta hundra att det inte skadar henne på något sätt.

Nej hör ni, nu kallar sängen! Håll tummarna att Wilma inte stökar i natt 🙂

Puss

/E