Familjeliv

Fredag

God morgon!

Vilken kall dag staden bjuder på idag.
På morgonen visade bilens mätare – 14 grader, så här kallt har vi inte haft i Skåne på länge! Idag är det äntligen fredag och jag längtar jätte mycket till fredagsmyset 🙂 Skatterna vaknade pigga och glada och redo för skolan 🙂 Igår beställde vi också en resa till sportlovsveckan och skatterna längtar så, vi ska vara borta i 5 dagar på ett spa hotell, och när vi kommer tillbaka så ska vi på melodifestivalen på lördagkväll hela familjen. En riktigt mysvecka med andra ord! Men innan dess ska jag och T iväg på spa till Falkenberg, roligt att ha så mycket att se framemot!
Igår kväll var jag och T ute på atmosfär, jätte mysigt! Vi åt lite tapas och drack ett jätte gott vitt vin till, pratade och planerade sportlov veckan och sommar semester. Tiden bara rusar iväg och innan man hinner blinka så är det sommar 😉
Lilla skatten idag! YES fredag!
Atmosfär
Tapas och gott vin! Kan verkligen rekommendera den här vinet om man gillar Gewurztraminer 🙂
Nu ska jag förberedda mig för ett viktigt möte med ett par från Göteborg!
Kram och trevlig Fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *