IMG_5017

IMG_5009

IMG_5027

IMG_5041

IMG_5066

IMG_5052

Igår firade vi Mårtengås med Angi, Björn, Cissi, Micke och våra fina barn. Att man firar Mårten gås den 10 november är en självklar tradition i Skåne då denna novemberdag är en stor gastronomisk helg. Så här står det om Mårtengås Traditionen sedan förr, talar om att ”njuta hösten”. När skörden är bärgad, svampen plockad och veden huggen, kan vi dra oss inomhus för vila och njutning och, inte minst i Skåne, ”smörja kråset” med gås som fantastisk festmat.

Gåsmiddagen kom självklart från bästa Ellascatering som ligger i Malmö.

Det blev en jättemysig lördagkväll, musik, samtal, mat, vin. Vi har alltid så mysigt och livat tillsammans. 🙂

Nu ska jag iväg till gymet en timme för att springa på löpbandet och sedan ska vi på restaurang för att fira fars dag 🙂

Kram fina och trevlig Söndag och fars dag!

/E