perfektionist

Godmorgon Tisdag!

Jag har vaknat flera gånger denna morgon & som de flesta morgnar har regnet dunkat på våra takfönster & man får bara lust att dra täcket över huvudet & sova vidare. Här är et fullt upp som vanligt, jag har massor att göra denna veckan Puh! Vår lilla skatt ska ju ha kalas på söndag och jag har fortfarande lite fix kvar, vill ju att allt ska vara så där perfekt 🙂 Jag är perfektionist, jag vill att allt jag gör ska vara perfekt. Det är ibland jobbigt för mig då det kan vara psykiskt påfrestande att man inte alltid hinner med. Jag kan känna att jag inte får någonting gjort då allt precis allt måste vara så jäkla perfekt och bäst. Som tur är har jag världens bästa man som hjälper mig att ”komma ner på jorden” och säga att allt inte behöver vara så där super perfekt 😉

Jag försöker att lära mina fantastiska barn att de är fantastiska och underbara precis som de är och att man kan göra fel och inte behöver vara bäst i allt. Jag vet inte varför jag själv ställer så enorma krav på mig själv, men jag försöker varje dag att släppa visa saker och acceptera att det är helt OK 🙂

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *