Familjeliv,  Inredning

Arte Limited

Hejsan lördag!

 Nu i veckan har jag äntligen ramat in mina fina tavlor från Arte Limited, och jag är så himla nöjd!! Jag är förälskad i dessa tavlor och det känns som hela vardagsrummet har blivit som nytt. Jag hade svårt att välja vilka jag skulle köpa för att alla var toksnygga! Men tillslut valde jag dessa här som passar perfekt till vårt hem.

IMG_0159

IMG_0142

Tre av fyra tavlor är målade av  Mette Boesgaard och hänger ovanför vår soffa.

IMG_0145

IMG_0161

 All konst skapas i begränsade upplagor.

Och dessa fina tavlor har  jag inte sett hemma hos någon annan… ännu i alla fall 😉

IMG_0147 (1)

Denna fina är också målad utav  Mette Boesgaard och passar perfekt med de andra två.

IMG_0199

IMG_0152

Denna är min favorit och är målad av Lina Ekstrand. Den hängde jag precis vid trappan i vardagsrummet.

IMG_0166

Alla tavlor kommer från Arte Limited, som jag skrev i ett tidigare inlägg så är det ett konstgalleri i Italien som säljer exklusiva konsttryck, moderna tavlor och fotokonst från svenska och internationella konstnärer. Det finns massor av olika fina konsttryck att välja och jag har redan sett flera tryck som jag gärna skulle vilja ha här hemma, så det kommer att bli fler beställningar framöver! 🙂

Kram så länge!

/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *