IMG_1262

IMG_1263

IMG_1266

Hej söta!

Idag hade jag bokat frisörtid hos duktiga Marina.

Det tog lång tid men äntligen har jag hittat en frisör som jag verkligen gillar här i Malmö. Det där med frisörer är märkligt känsligt för många av oss tjejer. Det är viktigt att det är rätt person, man är rädd om sitt hår och vill känna sig bekväm och kunna lita på sin frisör.

Det var dags att klippa topparna i alla fall. Passade på att färga håret mörkt igen, trivs bäst i mörkt då det är min riktiga hårfärg och passar bäst till mina blågröna ögon. Det här med ombre var inte alls min grej, visst var det fint men jag gillar inte det helt enkelt 😉

Jag är jättenöjd och detta mörka glansiga känns mer som jag 🙂

Ikväll är maken och jag lite barnlediga och ska hitta på något kul!

Kram och trevlig kväll!

/E