Hej söta!

Jag har slängt mig på soffan och har precis lastat ned ett gäng med pics från lördags. Vi hade besök av familjen P och familjen A och det var super mysigt att träffas som alltid. Angi och Björn flög till Grekland samma natt som de var här så det var nästan bara raka vägen till flyget om jag säger så 😉 Jag älskar att de är spontana och så härliga människor, vi saknar de redan! Hoppas att ni njuter och har det supermysigt därnere 🙂 Här i Sverige är det inget sommar väder direkt. Min fina solbränna som jag fick på hela kroppen på Mallorca håller på att försvinna, jag brukar aldrig ligga och sola men blir  alltid solbränd ändå när vi är utomlands.  Är ju absolut inget fan av att toksola, inte alls bra ju. Men lite färg på kroppen är ju  snyggt på sommaren.

Här kommer en liten bildbomb från lördags.

IMG_0236

IMG_0211

 

IMG_0212

IMG_0221

 

Skatterna var fina och sommarklädda.

IMG_0220

IMG_0223

IMG_0224

IMG_0226

 

Julia sitter och väntar på sina kompisar 🙂

IMG_0243 (1)

 

Finaste familjen A och familjen P. Barnen som fattas på bilden men de sprang raka vägen till våra skatter för att leka 😉

IMG_0254

IMG_0242

 

Som förrätt gjorde T råbiff och jag måste erkänna att det var riktigt gott. Jag är inte en stor fan av rå kött men detta här var mums 🙂

Huvudrätten bestod av grillat lax med romsås och färskpotatis, glömde ta en bild 🙂

Nej nu tar jag tag i dagen här på riktigt och kilar ut i det soliga sommarvädret 😉

Kram

/E