Dagens Ewa

Tisdag och dags för lite reflektion runt livet…

IMG_6403 (1)

Jeans Levis, topp Lindex, kofta Odd Molly och halsband Miss Dee.

God morgon!

Ännu en solig dag! Hur lycklig får man bli?

Så skönt att hela familjen är lediga imorgon. Jag måste erkänna att jag fortfarande inte mår helt hundra, svag i kroppen och är inte alls mig själv.

Dumma förkylning! Bläääää

Angelina är i Chile och kommer hem nästa vecka, saknar henne. Hon är en bra vän och gudmor till vår lilla skatt. Vi har känt varandra i många år och vi hänger ihop jämt. Barnen gillar varandra och leker bra ihop och T och Angelinas man Björn trivs, båda älskar fotboll och har alltid massor att prata om. Jag och Angelina tänker alltid i samma banor, vi är båda två hönsmammor och vi har samma smak i kläder och älskar fina saker…ja ni fattar.

Det är så fantastiskt med människor man kommer nära på en gång. Människor som man litar på och trivs med.  När man möter någon man är glad i och så får man alltid bra energi av. Känner ni igen känslan?

Jag har bara en bror och han har inte någon egen familj än, T har också en bror men samma där, han har inte heller några barn. Så mina barn har inga kusiner och det tycker jag är lite synd. När jag växte upp hade jag massa kusiner som jag hade bra kontakt med, vi lekte och umgicks på alla högtider, det var en rolig och mysig tid. Därför är det viktigt för mig att ha kontakt med människor som man trivs med och blir en del av familjen. Det är en stor gåva det där. Att ha hittat de som finns för en no matter what…

Jag saknar en mysig svägerska i mitt liv, någon som man kan ha bra kontakt med som man träffar och har massa att prata om. Någon som man kan dela glädje och sorg med. Jag kan bli lite avis på mina kompisar som har en sådan i sitt liv…det är lite synd att jag inte funnit en…

Värdet är så otroligt viktigt. Att känna sig värdefull och att känna att det man har är äkta och inte falskt.

Som tur är jag allra högst medveten om att livet är här och nu. Det är skrämmande när man ser de som tror de är odödliga…de som har glömt vad som är viktigt och mest värdefullt i detta liv…

Njut dagen fina ni och ta hand om era nära och kära!

Kramar/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *