Skönhet

Nya skönhetsprodukter

IMG_1899

Det var längesen jag skrev om skönhet så här kommer ett litet inlägg 😉

Nu har jag gett mig in på ett nytt hudvårdsmärke nämligen Clarins. Jag har ju använt Decléor i många år men det är ju alltid kul att testa något nytt.

Har hört så mycket bra om Clarins och dess vårdande hudvård och en stadig favorit är ju deras läppglans som inte bara är fint utan verkligen just vårdar läpparna.

Jag köpte rengöring och ansiktsvatten och ett nytt serum till ansiktet. Double Serum är en mirakelkur man kör i 4 veckor. Så här står det om den:

Det finns hundratals serum, men bara ett Double Serum! Detta fantastiska kompletta serum från Clarins stimulerar hudens 5 vitala funktioner: återfuktning, näring, syresättning, skydd och cellförnyelse – allt för att du ska få så fräsch och vacker hy som möjligt! Clarins allra senaste innovationer finner du i denna smarta flaska. Serumet innehåller hela 20 olika växtextrakt för att få fram din förlorade fasthet och lyster. Den jämnar även ut din hudton och fina linjer samtidigt som den minskar storleken på dina porer och rynkor. Den består av två serum, tryck en gång på pumpen och du får ut exakt rätt mängd av varje serum. Tillsammans är de oslagbara och ger din hy den bästa behandlingen, så att din hy ska må så bra som den bara kan! Resultatet är ett ungdomligare, vackrare utseende med en fantastiskt fräsch och uppiggande lyster!

Jag tänkte ge en recension lite längre fram!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *