Familjeliv

Justin Bieber

IMG_1909

 

IMG_1923

Maja har önskat sig Justin Bieber parfym länge. Så hela familjen bestämde sig för att överraska henne idag. Hon är jätte duktig på att städa sitt eget rum och har t.o.m hjälpt sin lillasyster med städningen.  Som belöning fick hon parfym som hon önskade sig. Hon får dock inte använda den till skolan men på fest är det ok.

Idag skulle vi grilla men T kommer hem senare än vanligt så grillning får vänta till imorgon.

 

4 kommentarer

  • ewasverklighet

   Tack snälla! Jag tycker att det är roligt att ge barnen belöning när de har varit duktiga. 🙂 Det är inte alltid lätt att vara förälder, man älskar sina barn så mycket att man vill ge dom allt. Samtidig vill man inte att barnen blir alldeles för bortskämda, då är det ok med belöning när de har förtjänat det 🙂

 • Andreas

  BIEBER….Har ni hört om skandalen som han ställde till på Anne Franks museum i Amsterdam? Hon avled på en koncentrationsläger när hon var 15 år gammal under Andra Världskriget. Blev jättekänd för sin dagbok.
  Bieber skrev i gästboken där att om hon hade levat så hade hon blivit en ”belieber”. VILKEN EGO!

  Nästa meteorit som slår ner på jorden…må den landa på honom! ;=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *