Familjeliv,  Mat,  Restaurangbesök

blom in the park

Hej i stugorna!

Igår hade vi en jätte trevlig kväll på Blom in the park med våra vänner, åt en massa god mat och drack goda viner till. Jag vet inte hur många maträtter vi åt men jag rullade nästan till taxin hem sen 😉 Om ni är i Malmö trakterna så kan jag varmt rekommendera ett besök på Blom.  För er som inte känner till restaurangen så ligger den i en av Malmös alla parker, närmare bestämt i pildamsparken. Du är inte på väg till en vanlig restaurang. Du pratar inte svenska där. Du sitter inte tillbakalutad i stolen. Du får aldrig någon meny där. Vad du får är istället mat tillagad på sätt som ingen annan gör. Du befinner dig på en av Malmös bästa restauranger, Bloom in the park.

Nu ska jag fixa mig och hämta hem skatterna 🙂

Önskar er en trevlig torsdag!

kram

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *