Veckan börjar med sol kan det bli bättre? Men det ska tydligen bli sämre väder de närmsta dagarna. Så att det är bäst att njuta till max! Känns som man fick lite batteriladdning i helgen i a f med mycket skoj och roligheter. Nu är det full fart igen med full arbetsvecka. Strax middag och sen ska jag hoppa i sandaler och kila ned mot centrum med mamsen för lite shopping 😉

Jag älskar verkligen mina barn så mycket att det gör ont i bröstet och att få tillbringa tid med dom är det bästa jag vet! Jag har världens mest kramgoa barn. Jag får både kramar och pussar hur många gånger som helst varenda dag och jag älskar det!  Jag älskar dig mamma, pappa, mina skatter kan säga det massor varje dag och det finns nog inget härligare att höra! Både jag och T har väldigt bra kontakt med våra tjejer och vi umgås och pratar mycket med våra barn, så vill vi alltid ha det…

 

 

Härliga sommar! ♥