Hej hej!

Hoppas att ni mår bra. Dagarna rullar i rasande fart och nästa vecka är det redan Påsk…..

Denna Påsken blir inte samma…

Saknar min mormor och kan fortfarande inte tro att hon är borta. Hon älskade Påsk och denna högtiden var alltid jätteviktig för henne. Jag har så svårt att acceptera att hon inte finns och tänker på henne hela tiden, i bland får jag en känsla av att ta upp luren och ringa henne precis som jag alltid brukade göra men då inser jag att hon kommer ju inte svara för hon är borta. 😢

Min mamma och pappa är fortfarande i Polen och tar hand om det sista som måste göras innan de kan komma hem. Det är alltid mina föräldrar som har funnits där för henne och nu mot slutet är det inte heller någon annan som hjälper och ställer upp. Tycker så synd om mina föräldrar som har det så svårt just nu. ❤

 

I kväll ska vi i alla fall till finaste vänner på middag och träffa även Veronika och Bernardo, det ser jag verkligen fram emot.

Önskar er en supermysig lördag och ses snart igen!

Kram/E